Croco

Stoere zilverkleurige open bangle van edelstaal

Stoere 24 mm brede zilverkleurige open bangle van edelstaal met mooi rood imitatie krokodillenleer. Geschikt voor een polsomtrek van 16 t/m 20 cm (maat S - L).
€79,95 Incl. btw
Geen verzendkosten boven > € 25,00
Gratis ruilen
Ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie op edelstaal en keramiek
Artikelnummer: MB2003
Merk: Croco
Product: Stoere zilverkleurige open bangle van edelstaal
Materiaal: Edelstaal
Kleur: Rood
Type: Bangle
Sluiting: Geen
Vorm: Ovaal
Breedte (mm): 24
Diameter (mm): 65
Maat: S - L

Hou je van de combinatie zilver en rood en ben je ook gek op leer? Dan heeft deze armband van My Bendel echt alles wat je zoekt. Deze bangle is een open model en is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal met een zilverwitte kleur. De decoratie bestaat uit artificial leer in een warme rode kleur, met een smaakvol patroon dat doet denken aan krokodillenleer. Je armband is tegelijkertijd chic en stoer en gemakkelijk te combineren met nette kleding of een casual outfit.

De belangrijkste kenmerken van de MB2003 bangle
• Deze open armband is gemaakt van rigide en stevig roestvrij staal van de hoogste kwaliteit. De bangle is nikkel-, cadmium- en loodvrij en dus geschikt voor vrouwen met een gevoelige huid.
• Omdat deze bangle open is, schuif je hem gemakkelijk om je pols.
• Deze bangle is geschikt voor polsen met een omtrek van 16 cm tot 20 cm, wat overeenkomt met de maten S t/m L.
• Het metaal heeft een zilverkleurige finish.
• Deze armband heeft een breedte van 24 mm.
• De armband is bekleed met kunstleer in een rode kleur en met een smaakvolle krokodillenprint.
• De armband wordt geleverd als pakketpost in een luxe My Bendel sieradendoos.

Tips & Tricks
Dit zilverkleurige sieraad combineert uitstekend met zwarte en witte kleding en vanwege de kleur van het leer ook met roodtinten of andere aardse kleuren. Kijk in ons assortiment naar bijpassende oorhangers en kettingen. Draag deze slanke armband gerust in combinatie met twee of drie andere zilverkleurige armbanden en creëer zo je eigen look. Kijk bij My Bendel naar meer bangles die met leer bekleed zijn.

Sieraden wil je graag mooi houden. Ga er daarom zorgvuldig mee om . Sieraden moeten te allen tijde met zorg worden behandeld. Bescherm je sieraad tegen krassen en butsen. Vermijd contact tussen metalen sieraden en harde oppervlakken. Wanneer je sieraad valt kan deze beschadigen. Metalen sieraden verkleuren veel sneller wanneer het in contact komt met stoffen zoals parfum, zoute lucht, zwavel, huidcrèmes, haarlak, chloor en zure pH van de huid. De mate van verkleuring (oxidatie) die optreedt, is afhankelijk van de huid en onderhoudsgewoonten van de gebruiker. Verkleuring is dus geen productiefout. Doe je sieraden af voordat je gaat baden, slapen en sporten. Maak ook je sieraad open voordat je deze af doet en bewaar je sieraden niet in het volle zonlicht. Onze metalen sieraden zijn vaak verguld. Deze dunne laag zal door het gebruik slijten en is niet te voorkomen. Alleen sieraden die helemaal (door en door) van goud of zilver zijn hebben hier geen last van.

1.Onderhoud en reiniging van metalen

  • Regelmatig gebruik van een poetsdoek voorkomt dat het metaal verkleurt en laat het mooi glanzen.
  • Reinig de sieraden liever niet met water. Maar alsze te vuil zijn doe het dan met lauwwarm water zonder toevoegingen
  • Wij raden het gebruik van zilverpoets en zilverdip niet aan, omdat het de geoxideerde details kan aantasten.
  • Stel de sieraden niet bloot aan agressieve chemicaliën, ammoniak, bleekmiddel, chloor en zout water.
  • Doe de sieraden af voordat u gaat schoonmaken, baden en zwemmen en stel de sieraden niet bloot aan haarlak, parfum en cosmetica.
  • Om beschadiging te voorkomen kan je je sieraden het beste opbergen in een beschermende doos.

2. Onderhoud Leer

  • Voor het dagelijks onderhoud veegt u het leer af met een zachte en droge doek. Leer moet voorzichtig worden schoongemaakt en mag niet worden ondergedompeld in water.
  • Vetvlekken in leer verdwijnen meestal vanzelf weer. Dit kan wel een paar weken duren.
  • Door het dragen wordt het leer soepeler en gaat het nog meer leven.

Op alle sieraden van Mybendel krijg je drie maanden garantie op productiefouten. De garantie gaat in op de datum dat het sieraad is aangeschaft, welke staat aangegeven op de factuur.

Om aanspraak te maken op de Mybendel garantie, stuur je het sieraad met de officiële aankoopnota terug naar Mybendel. Wanneer een klacht of defect binnen de garantie valt, zal het door Mybendel worden gerepareerd of vervengen worden. Indien het product niet meer in ons assoriment is krijg je een tegoedbon of betalen we je je geld terug. Wanneer je twijfelt of het defect onder de garantievoorwaarden valt, dan kan je contact opnemen met de Mybendel klantenservice via info@mybendel.com

Buiten de garantie valt:
- Breuk (tenzij het een aantoonbare productiefout is).
- Beschadiging door normale slijtage, onjuist gebruik of verkeerde behandeling.
- Verkleuring door het gebruik van water, parfum, zeep, lotion of haarlak.
- Verkleuring door een hoge zuurgraad van de huid.
- Bewerking door een andere partij dan Mybendel.
- Slijtage van de vergulde laag door gebruik.

Wettelijke garantie
Op alle Mybendel producten is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen, wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De aangeboden garanties van Mybendel doen geen afbreuk aan de bedoelde wettelijke regel en deze kunnen naast de wet worden ingeroepen.

Waarschuwing
Een sieraad is niet geschikt voor kinderen jonger dan 60 maanden vanwege de kleine onderdelen die verstikkingsgevaar opleveren. Een sieraad is geen speelgoed, houd het dus uit de buurt van baby's en kinderen!

Klachten
Mocht je een klacht hebben over een artikel, onze website of onze service, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@mybendel.com

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 010 - 7670042 (lokaal tarief) op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Wij zullen, mits de klacht gegrond blijkt, zorg dragen voor een snelle en correcte oplossing. We proberen je binnen drie werkdagen te voorzien van een oplossing.

Volg ons