Gesp

Stijlvolle zilverkleurige gesp armband met zwarte bewerking

Stijlvolle zilverkleurige gesp armband met zwarte bewerking. Geschikt voor een polsomtrek van 15,5 t/m 19,5 cm (maat S - L).
€24,95 Incl. btw
Geen verzendkosten boven > € 25,00
Gratis ruilen
Ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie op edelstaal en keramiek
Artikelnummer: NL1011
Merk: Gesp
Product: Stijlvolle zilverkleurige gesp armband met zwarte bewerking
Materiaal: Staal
Kleur: Zwart
Type: Bangle
Sluiting: Gesp
Vorm: Ovaal
Breedte (mm): 20
Diameter (mm): 58
Maat: S - L

Zoek je een armband die makkelijk in te stellen is op jouw polsmaat en bovendien een klassieke en elegante uitstraling heeft? Kijk dan een naar deze gesp armband van My Bendel. Hij heeft een ovalen vorm, is gemaakt van zilverkleurig metaal en heeft een laag van zwart materiaal aan de buitenkant. Dit materiaal is voorzien van reliëf en is van nature lichtweerkaatsend, zodat je armband zal glitteren in het zonlicht of onder de lampen van een restaurant of club. Met de stevige en sierlijke gesp stel je de polsmaat gemakkelijk in.

Belangrijkste kenmerken van de gesp armband
• Deze gesp armband is gemaakt van zilverkleurig metaal met een zwart en contrasterend materiaal aan de buitenkant.
• Dit zwarte materiaal heeft een reliëfstructuur die invallend licht glinsterend weerspiegelt.
• De armband is geschikt voor maten S t/m L, wat overeenkomt met een polsomtrek van 15,5 tot 19,5 cm.
• De diameter van de gesp armband is instelbaar van 58 tot 65 mm.
• Met de gesp is de diameter van dit ovale sieraad gemakkelijk op de juiste polsmaat in te stellen.
• De armband wordt geleverd als brievenbuspakje in een bijpassend buideltje van zacht organza.

Tips & Tricks
Zilver en zwart geven tezamen een klassieke en chic ogende kleurencombinatie die goed past bij een outfit waar zwart of wit de boventoon voert. Kijk in het assortiment en zoek naar ringen, oorhangers of kettingen met roségoud als voornaamste kleur. Dit sieraad draag je zowel bij lange mouwen als bij een kort zomerjurkje als je uitgaat. Kijk in ons assortiment ook naar tassen en andere accessoires om je outfit echt helemaal compleet te maken.

Sieraden wil je graag mooi houden. Ga er daarom zorgvuldig mee om . Sieraden moeten te allen tijde met zorg worden behandeld. Bescherm je sieraad tegen krassen en butsen. Vermijd contact tussen metalen sieraden en harde oppervlakken. Wanneer je sieraad valt kan deze beschadigen. Metalen sieraden verkleuren veel sneller wanneer het in contact komt met stoffen zoals parfum, zoute lucht, zwavel, huidcrèmes, haarlak, chloor en zure pH van de huid. De mate van verkleuring (oxidatie) die optreedt, is afhankelijk van de huid en onderhoudsgewoonten van de gebruiker. Verkleuring is dus geen productiefout. Doe je sieraden af voordat je gaat baden, slapen en sporten. Maak ook je sieraad open voordat je deze af doet en bewaar je sieraden niet in het volle zonlicht. Onze metalen sieraden zijn vaak verguld. Deze dunne laag zal door het gebruik slijten en is niet te voorkomen. Alleen sieraden die helemaal (door en door) van goud of zilver zijn hebben hier geen last van.

1.Onderhoud en reiniging van metalen

  • Regelmatig gebruik van een poetsdoek voorkomt dat het metaal verkleurt en laat het mooi glanzen.
  • Reinig de sieraden liever niet met water. Maar alsze te vuil zijn doe het dan met lauwwarm water zonder toevoegingen
  • Wij raden het gebruik van zilverpoets en zilverdip niet aan, omdat het de geoxideerde details kan aantasten.
  • Stel de sieraden niet bloot aan agressieve chemicaliën, ammoniak, bleekmiddel, chloor en zout water.
  • Doe de sieraden af voordat u gaat schoonmaken, baden en zwemmen en stel de sieraden niet bloot aan haarlak, parfum en cosmetica.
  • Om beschadiging te voorkomen kan je je sieraden het beste opbergen in een beschermende doos.

2. Onderhoud Leer

  • Voor het dagelijks onderhoud veegt u het leer af met een zachte en droge doek. Leer moet voorzichtig worden schoongemaakt en mag niet worden ondergedompeld in water.
  • Vetvlekken in leer verdwijnen meestal vanzelf weer. Dit kan wel een paar weken duren.
  • Door het dragen wordt het leer soepeler en gaat het nog meer leven.

Op alle sieraden van Mybendel krijg je drie maanden garantie op productiefouten. De garantie gaat in op de datum dat het sieraad is aangeschaft, welke staat aangegeven op de factuur.

Om aanspraak te maken op de Mybendel garantie, stuur je het sieraad met de officiële aankoopnota terug naar Mybendel. Wanneer een klacht of defect binnen de garantie valt, zal het door Mybendel worden gerepareerd of vervengen worden. Indien het product niet meer in ons assoriment is krijg je een tegoedbon of betalen we je je geld terug. Wanneer je twijfelt of het defect onder de garantievoorwaarden valt, dan kan je contact opnemen met de Mybendel klantenservice via info@mybendel.com

Buiten de garantie valt:
- Breuk (tenzij het een aantoonbare productiefout is).
- Beschadiging door normale slijtage, onjuist gebruik of verkeerde behandeling.
- Verkleuring door het gebruik van water, parfum, zeep, lotion of haarlak.
- Verkleuring door een hoge zuurgraad van de huid.
- Bewerking door een andere partij dan Mybendel.
- Slijtage van de vergulde laag door gebruik.

Wettelijke garantie
Op alle Mybendel producten is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen, wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De aangeboden garanties van Mybendel doen geen afbreuk aan de bedoelde wettelijke regel en deze kunnen naast de wet worden ingeroepen.

Waarschuwing
Een sieraad is niet geschikt voor kinderen jonger dan 60 maanden vanwege de kleine onderdelen die verstikkingsgevaar opleveren. Een sieraad is geen speelgoed, houd het dus uit de buurt van baby's en kinderen!

Klachten
Mocht je een klacht hebben over een artikel, onze website of onze service, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@mybendel.com

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 010 - 7670042 (lokaal tarief) op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Wij zullen, mits de klacht gegrond blijkt, zorg dragen voor een snelle en correcte oplossing. We proberen je binnen drie werkdagen te voorzien van een oplossing.

Volg ons