Katina

Chique zilverkleurige slavenarmband van edelstaal

Chique 10 mm brede zilverkleurige slavenarmband van edelstaal met prachtige krasvrije zwart-wit epoxy coating. Maat S-M heeft een diameter van 55 mm en maat M-L is 62 mm. Geschikt voor een polsomtrek van 15,5 t/m 18 cm (maat S - L).
€59,95 Incl. btw
Geen verzendkosten boven > € 25,00
Gratis ruilen
Ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie op edelstaal en keramiek
Artikelnummer: MB1001S
Merk: Katina
Product: Chique zilverkleurige slavenarmband van edelstaal
Materiaal: Edelstaal
Kleur: Zilver
Type: Slavenarmband
Sluiting: Klemsluiting
Vorm: Ovaal
Breedte (mm): 10
Diameter (mm): 55
Maat: S - L

Een slavenarmband van My Bendel waar je U tegen zegt! Deze armband valt op door de heldere zilveren kleur. In combinatie met het originele blokjespatroon, maakt dit de armband tot een attribuut dat je outfit steeds opnieuw weer opvrolijkt. Door zijn handige sluiting doe je deze slavenarmband makkelijk om en af. De sluiting zit bovendien goed verborgen onder het sierlijke oppervlak.

Belangrijke kenmerken van de My Bendel - MB1001 - Slavenarmband - Zilver- Zwart - Wit
• Aantrekkelijk design om je pols.
• Verkrijgbaar in twee maten: diameter 55 mm en diameter 62 mm.
• Hoge kwaliteit roestvrij staal.
• Handmatig aangebrachte epoxy laag, hierdoor minder krasgevoelig.
• Speels gevarieerd blokjespatroon in zwart en wit.
• Goed verborgen sluiting.
• De armband wordt geleverd als brievenbuspakje in een luxe My Bendel sieradendoos.


Tips & Tricks
Draag je een My Bendel slavenarmband, dan trekt dit hoogwaardige sieraad de aandacht nadrukkelijk naar zich toe. Hier kun je goed gebruik van maken, als je een feestelijke outfit samenstelt. Kies tinten die goed bij deze armband passen en je uitstraling is optimaal. Natuurlijk hoeft het niet bij een armband alleen te blijven. We hebben ook stijlvolle oorbellen van dit merk in ons assortiment. Nog meer sieraden om er goed uit te zien? Neem dan ook gauw even een kijkje bij onze hoogwaardige collectie My Bendel kettingen.

Natuurlijk draag je al deze aantrekkelijke sieraden niet alleen maar naar een feest. Ook doordeweeks op je werk of misschien naar school, vormen ze een onmisbaar onderdeel van je outfit. Trek er even wat tijd voor uit en blader door ons aanbod heen. Je zult versteld staan van de mogelijkheden!

Sieraden wil je graag mooi houden. Ga er daarom zorgvuldig mee om . Sieraden moeten te allen tijde met zorg worden behandeld. Bescherm je sieraad tegen krassen en butsen. Vermijd contact tussen metalen sieraden en harde oppervlakken. Wanneer je sieraad valt kan deze beschadigen. Metalen sieraden verkleuren veel sneller wanneer het in contact komt met stoffen zoals parfum, zoute lucht, zwavel, huidcrèmes, haarlak, chloor en zure pH van de huid. De mate van verkleuring (oxidatie) die optreedt, is afhankelijk van de huid en onderhoudsgewoonten van de gebruiker. Verkleuring is dus geen productiefout. Doe je sieraden af voordat je gaat baden, slapen en sporten. Maak ook je sieraad open voordat je deze af doet en bewaar je sieraden niet in het volle zonlicht. Onze metalen sieraden zijn vaak verguld. Deze dunne laag zal door het gebruik slijten en is niet te voorkomen. Alleen sieraden die helemaal (door en door) van goud of zilver zijn hebben hier geen last van.

1.Onderhoud en reiniging van metalen

  • Regelmatig gebruik van een poetsdoek voorkomt dat het metaal verkleurt en laat het mooi glanzen.
  • Reinig de sieraden liever niet met water. Maar alsze te vuil zijn doe het dan met lauwwarm water zonder toevoegingen
  • Wij raden het gebruik van zilverpoets en zilverdip niet aan, omdat het de geoxideerde details kan aantasten.
  • Stel de sieraden niet bloot aan agressieve chemicaliën, ammoniak, bleekmiddel, chloor en zout water.
  • Doe de sieraden af voordat u gaat schoonmaken, baden en zwemmen en stel de sieraden niet bloot aan haarlak, parfum en cosmetica.
  • Om beschadiging te voorkomen kan je je sieraden het beste opbergen in een beschermende doos.

2. Onderhoud Leer

  • Voor het dagelijks onderhoud veegt u het leer af met een zachte en droge doek. Leer moet voorzichtig worden schoongemaakt en mag niet worden ondergedompeld in water.
  • Vetvlekken in leer verdwijnen meestal vanzelf weer. Dit kan wel een paar weken duren.
  • Door het dragen wordt het leer soepeler en gaat het nog meer leven.

Op alle sieraden van Mybendel krijg je drie maanden garantie op productiefouten. De garantie gaat in op de datum dat het sieraad is aangeschaft, welke staat aangegeven op de factuur.

Om aanspraak te maken op de Mybendel garantie, stuur je het sieraad met de officiële aankoopnota terug naar Mybendel. Wanneer een klacht of defect binnen de garantie valt, zal het door Mybendel worden gerepareerd of vervengen worden. Indien het product niet meer in ons assoriment is krijg je een tegoedbon of betalen we je je geld terug. Wanneer je twijfelt of het defect onder de garantievoorwaarden valt, dan kan je contact opnemen met de Mybendel klantenservice via info@mybendel.com

Buiten de garantie valt:
- Breuk (tenzij het een aantoonbare productiefout is).
- Beschadiging door normale slijtage, onjuist gebruik of verkeerde behandeling.
- Verkleuring door het gebruik van water, parfum, zeep, lotion of haarlak.
- Verkleuring door een hoge zuurgraad van de huid.
- Bewerking door een andere partij dan Mybendel.
- Slijtage van de vergulde laag door gebruik.

Wettelijke garantie
Op alle Mybendel producten is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen, wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De aangeboden garanties van Mybendel doen geen afbreuk aan de bedoelde wettelijke regel en deze kunnen naast de wet worden ingeroepen.

Waarschuwing
Een sieraad is niet geschikt voor kinderen jonger dan 60 maanden vanwege de kleine onderdelen die verstikkingsgevaar opleveren. Een sieraad is geen speelgoed, houd het dus uit de buurt van baby's en kinderen!

Klachten
Mocht je een klacht hebben over een artikel, onze website of onze service, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@mybendel.com

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 010 - 7670042 (lokaal tarief) op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Wij zullen, mits de klacht gegrond blijkt, zorg dragen voor een snelle en correcte oplossing. We proberen je binnen drie werkdagen te voorzien van een oplossing.

Volg ons