Katina

Chique zilverkleurige slavenarmband van edelstaal

Chique 10 mm brede zilverkleurige slavenarmband van edelstaal met prachtige multi colour epoxy coating. Maat S-M heeft een diameter van 55 mm en maat M-L is 62 mm. Geschikt voor een polsomtrek van 15,5 t/m 18 cm (maat S - L).
€59,95 Incl. btw
Geen verzendkosten boven > € 25,00
Gratis ruilen
Ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie op edelstaal en keramiek
Artikelnummer: MB1003S
Merk: Katina
Product: Chique zilverkleurige slavenarmband van edelstaal
Materiaal: Edelstaal
Kleur: Multi
Type: Slavenarmband
Sluiting: Klemsluiting
Vorm: Ovaal
Breedte (mm): 10
Diameter (mm): 55
Maat: S - L

Deze slavenarmband maakt je direct vrolijk door het gebruik van de vele kleuren in een zilverkleurig frame van roestvrijstaal. Grotere en kleinere rechthoekjes wisselen elkaar af in een fleurig patroon als een soort regenboog. De kleuren zijn met de hand aangebracht in krasvrij emaille. De sluiting is onzichtbaar in dit strakke en chique ontwerp. Slavenarmbanden werden oorspronkelijk om de arm heen gesmeed om ontsnapping te voorkomen. Deze sierarmband doe je gelukkig eenvoudig aan en af door hem in elkaar te klikken. Door de verschillende kleuren kun je de armband met van alles combineren en elke effen outfit fleur je hiermee onmiddellijk op. Je hebt keuze uit twee verschillende maten. 

Belangrijke kenmerken van de My Bendel - MB1003 - Slavenarmband - Zilver - Multi colour
• Gemaakt van glanzend zilverkleurig roestvrijstaal met merknaam aan de binnenkant.
• Verkrijgbaar in twee maten: diameter 55 mm en diameter 62 mm.
• Voorzien van rechthoekjes in verschillende groottes en vele kleuren epoxy.
• Je klikt de armband vast in een onzichtbare sluiting.
• De vele kleuren passen bij allerlei outfits.
• Je kunt ook kiezen voor een roségouden exemplaar.
• De armband wordt geleverd als brievenbuspakje in een luxe My Bendel sieradendoos.

Tips & Tricks
Deze slavenarmband is er ook met wit epoxy en met een zwart-wit motief. Combineer hem bijvoorbeeld met een eenvoudige zilveren ring en de My Bendel Spinto zilveren oorbellen met steen in je favoriete kleur. Doe hem bij voorkeur af bij schoonmaken, baden of zwemmen en poets hem af en toe op met een zachte doek, zodat hij lang mooi blijft.

Een slavenarmband van My Bendel waar je U tegen zegt! Deze armband valt op door de heldere zilveren kleur. In combinatie met het originele blokjespatroon, maakt dit de armband tot een attribuut dat je outfit steeds opnieuw weer opvrolijkt. Door zijn handige sluiting doe je deze slavenarmband makkelijk om en af. De sluiting zit bovendien goed verborgen onder het sierlijke oppervlak.

Sieraden wil je graag mooi houden. Ga er daarom zorgvuldig mee om . Sieraden moeten te allen tijde met zorg worden behandeld. Bescherm je sieraad tegen krassen en butsen. Vermijd contact tussen metalen sieraden en harde oppervlakken. Wanneer je sieraad valt kan deze beschadigen. Metalen sieraden verkleuren veel sneller wanneer het in contact komt met stoffen zoals parfum, zoute lucht, zwavel, huidcrèmes, haarlak, chloor en zure pH van de huid. De mate van verkleuring (oxidatie) die optreedt, is afhankelijk van de huid en onderhoudsgewoonten van de gebruiker. Verkleuring is dus geen productiefout. Doe je sieraden af voordat je gaat baden, slapen en sporten. Maak ook je sieraad open voordat je deze af doet en bewaar je sieraden niet in het volle zonlicht. Onze metalen sieraden zijn vaak verguld. Deze dunne laag zal door het gebruik slijten en is niet te voorkomen. Alleen sieraden die helemaal (door en door) van goud of zilver zijn hebben hier geen last van.

1.Onderhoud en reiniging van metalen

  • Regelmatig gebruik van een poetsdoek voorkomt dat het metaal verkleurt en laat het mooi glanzen.
  • Reinig de sieraden liever niet met water. Maar alsze te vuil zijn doe het dan met lauwwarm water zonder toevoegingen
  • Wij raden het gebruik van zilverpoets en zilverdip niet aan, omdat het de geoxideerde details kan aantasten.
  • Stel de sieraden niet bloot aan agressieve chemicaliën, ammoniak, bleekmiddel, chloor en zout water.
  • Doe de sieraden af voordat u gaat schoonmaken, baden en zwemmen en stel de sieraden niet bloot aan haarlak, parfum en cosmetica.
  • Om beschadiging te voorkomen kan je je sieraden het beste opbergen in een beschermende doos.

2. Onderhoud Leer

  • Voor het dagelijks onderhoud veegt u het leer af met een zachte en droge doek. Leer moet voorzichtig worden schoongemaakt en mag niet worden ondergedompeld in water.
  • Vetvlekken in leer verdwijnen meestal vanzelf weer. Dit kan wel een paar weken duren.
  • Door het dragen wordt het leer soepeler en gaat het nog meer leven.

Op alle sieraden van Mybendel krijg je drie maanden garantie op productiefouten. De garantie gaat in op de datum dat het sieraad is aangeschaft, welke staat aangegeven op de factuur.

Om aanspraak te maken op de Mybendel garantie, stuur je het sieraad met de officiële aankoopnota terug naar Mybendel. Wanneer een klacht of defect binnen de garantie valt, zal het door Mybendel worden gerepareerd of vervengen worden. Indien het product niet meer in ons assoriment is krijg je een tegoedbon of betalen we je je geld terug. Wanneer je twijfelt of het defect onder de garantievoorwaarden valt, dan kan je contact opnemen met de Mybendel klantenservice via info@mybendel.com

Buiten de garantie valt:
- Breuk (tenzij het een aantoonbare productiefout is).
- Beschadiging door normale slijtage, onjuist gebruik of verkeerde behandeling.
- Verkleuring door het gebruik van water, parfum, zeep, lotion of haarlak.
- Verkleuring door een hoge zuurgraad van de huid.
- Bewerking door een andere partij dan Mybendel.
- Slijtage van de vergulde laag door gebruik.

Wettelijke garantie
Op alle Mybendel producten is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen, wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De aangeboden garanties van Mybendel doen geen afbreuk aan de bedoelde wettelijke regel en deze kunnen naast de wet worden ingeroepen.

Waarschuwing
Een sieraad is niet geschikt voor kinderen jonger dan 60 maanden vanwege de kleine onderdelen die verstikkingsgevaar opleveren. Een sieraad is geen speelgoed, houd het dus uit de buurt van baby's en kinderen!

Klachten
Mocht je een klacht hebben over een artikel, onze website of onze service, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@mybendel.com

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 010 - 7670042 (lokaal tarief) op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Wij zullen, mits de klacht gegrond blijkt, zorg dragen voor een snelle en correcte oplossing. We proberen je binnen drie werkdagen te voorzien van een oplossing.

Volg ons