Katina

Elegante zilverkleurige verstelbare schakelarmband van edelstaal

Elegante zilverkleurige verstelbare schakelarmband van edelstaal met een 6 mm brede bedel met prachtige witte epoxy coating. Geschikt voor een polsomtrek van 14,5 t/m 19 cm (maat XS - L).
€59,95 Incl. btw
Geen verzendkosten boven > € 25,00
Gratis ruilen
Ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie op edelstaal en keramiek
Artikelnummer: MB3002
Merk: Katina
Product: Elegante zilverkleurige verstelbare schakelarmband van edelstaal
Materiaal: Edelstaal
Kleur: Wit
Type: Bedelarmband
Sluiting: Verstelbaar
Lengte (mm): 250
Maat: XS - L

Geef je look een subtiel accent met deze minimalistische schakelarmband van My Bendel. Deze armband is gemaakt van zilverkleurig roestvrij staal en heeft een bedel met een witte epoxy laag. De armband heeft een flexibele en verstelbare sluiting, zodat hij om elke pols past. De totale lengte van de armband is 25 cm. Door het verfijnde design geeft deze armband je dagelijkse outfit extra allure, maar door zijn chique en elegante uitstraling kun je hem ook heel goed dragen tijdens een avond uit. De armband wordt geleverd in ene luxe geschenkdoos waarin je hem ook kunt bewaren.

De belangrijkste kenmerken van de My Bendel - MB3002 - Schakelarmband - Zilver - Wit
• Schakelarmband van zilverkleurig roestvrij staal.
• Bedel met wit epoxy laag.
• Flexibele verstelbare sluiting.
• Past rond elke pols.
• Minimalistische uitstraling voegt een subtiel accent toe aan je look.
• De armband wordt geleverd als brievenbuspakje in een luxe My Bendel sieradendoos.

Tips & Tricks
Als je houdt van een minimalistische stijl, dan biedt de My Bendel-collectie je een uitgebreid assortiment aan oorbellen, halskettingen en ringen waarin de bedel ook is verwerkt die perfect bij deze armband passen. Deze armband is ook verkrijgbaar met bedels met een epoxy in zwart en rosé. Houd je van een uitbundiger stijl? Ook dan biedt de My Bendel-collectie je een uitgebreide keuze.

Sieraden wil je graag mooi houden. Ga er daarom zorgvuldig mee om . Sieraden moeten te allen tijde met zorg worden behandeld. Bescherm je sieraad tegen krassen en butsen. Vermijd contact tussen metalen sieraden en harde oppervlakken. Wanneer je sieraad valt kan deze beschadigen. Metalen sieraden verkleuren veel sneller wanneer het in contact komt met stoffen zoals parfum, zoute lucht, zwavel, huidcrèmes, haarlak, chloor en zure pH van de huid. De mate van verkleuring (oxidatie) die optreedt, is afhankelijk van de huid en onderhoudsgewoonten van de gebruiker. Verkleuring is dus geen productiefout. Doe je sieraden af voordat je gaat baden, slapen en sporten. Maak ook je sieraad open voordat je deze af doet en bewaar je sieraden niet in het volle zonlicht. Onze metalen sieraden zijn vaak verguld. Deze dunne laag zal door het gebruik slijten en is niet te voorkomen. Alleen sieraden die helemaal (door en door) van goud of zilver zijn hebben hier geen last van.

1.Onderhoud en reiniging van metalen

  • Regelmatig gebruik van een poetsdoek voorkomt dat het metaal verkleurt en laat het mooi glanzen.
  • Reinig de sieraden liever niet met water. Maar alsze te vuil zijn doe het dan met lauwwarm water zonder toevoegingen
  • Wij raden het gebruik van zilverpoets en zilverdip niet aan, omdat het de geoxideerde details kan aantasten.
  • Stel de sieraden niet bloot aan agressieve chemicaliën, ammoniak, bleekmiddel, chloor en zout water.
  • Doe de sieraden af voordat u gaat schoonmaken, baden en zwemmen en stel de sieraden niet bloot aan haarlak, parfum en cosmetica.
  • Om beschadiging te voorkomen kan je je sieraden het beste opbergen in een beschermende doos.

2. Onderhoud Leer

  • Voor het dagelijks onderhoud veegt u het leer af met een zachte en droge doek. Leer moet voorzichtig worden schoongemaakt en mag niet worden ondergedompeld in water.
  • Vetvlekken in leer verdwijnen meestal vanzelf weer. Dit kan wel een paar weken duren.
  • Door het dragen wordt het leer soepeler en gaat het nog meer leven.

Op alle sieraden van Mybendel krijg je drie maanden garantie op productiefouten. De garantie gaat in op de datum dat het sieraad is aangeschaft, welke staat aangegeven op de factuur.

Om aanspraak te maken op de Mybendel garantie, stuur je het sieraad met de officiële aankoopnota terug naar Mybendel. Wanneer een klacht of defect binnen de garantie valt, zal het door Mybendel worden gerepareerd of vervengen worden. Indien het product niet meer in ons assoriment is krijg je een tegoedbon of betalen we je je geld terug. Wanneer je twijfelt of het defect onder de garantievoorwaarden valt, dan kan je contact opnemen met de Mybendel klantenservice via info@mybendel.com

Buiten de garantie valt:
- Breuk (tenzij het een aantoonbare productiefout is).
- Beschadiging door normale slijtage, onjuist gebruik of verkeerde behandeling.
- Verkleuring door het gebruik van water, parfum, zeep, lotion of haarlak.
- Verkleuring door een hoge zuurgraad van de huid.
- Bewerking door een andere partij dan Mybendel.
- Slijtage van de vergulde laag door gebruik.

Wettelijke garantie
Op alle Mybendel producten is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen, wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De aangeboden garanties van Mybendel doen geen afbreuk aan de bedoelde wettelijke regel en deze kunnen naast de wet worden ingeroepen.

Waarschuwing
Een sieraad is niet geschikt voor kinderen jonger dan 60 maanden vanwege de kleine onderdelen die verstikkingsgevaar opleveren. Een sieraad is geen speelgoed, houd het dus uit de buurt van baby's en kinderen!

Klachten
Mocht je een klacht hebben over een artikel, onze website of onze service, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@mybendel.com

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 010 - 7670042 (lokaal tarief) op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Wij zullen, mits de klacht gegrond blijkt, zorg dragen voor een snelle en correcte oplossing. We proberen je binnen drie werkdagen te voorzien van een oplossing.

Volg ons