Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
Katina

Elegante rosékleurige sieradenset van edelstaal

Elegante rosékleurige sieradenset van edelstaal. De set bestaat uit een rosékleurige Katina ketting is 430 mm lang en verstelbaar tot een maximale lengte 500 mm. De bijpassende Katina oorbellen zijn 75 mm lang.
€79,95 Incl. btw
Geen verzendkosten boven > € 30,00
Gratis ruilen
Ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie op edelstaal en keramiek
Artikelnummer: MBS1005
Merk: Katina
Product: Elegante rosékleurige sieradenset van edelstaal
Materiaal: Edelstaal
Kleur: Rosékleurig
Type: Schakelketting
Type schakel: Koning
Sluiting: Karabijnsluiting
Vorm hanger: Staaf
Lengte ketting (mm): 500
Lengte oorbel (mm): 75
Breedte oorbel (mm): 9

Geef je outfit een subtiele chique touch met deze stijlvolle sieradenset van My Bendel. De set bestaat uit een prachtige ketting met bij passende oorbellen. De sieraden zijn uitgevoerd in rosékleurig roestvrij staal en hebben een bedel met een met de hand aangebrachte zwart en wit geëmailleerde laag. De ketting heeft een flexibele en verstelbare sluiting, zodat ze altijd perfect past. Het minimalistische ontwerp van deze set geeft extra allure aan elke look. De sieraden worden geleverd in een luxe sieradendoos waarin je deze ook kunt bewaren als je ze niet draagt.

De belangrijkste kenmerken van de My Bendel - MBS1005- Sieradenset - Rosé - Zwart - Wit
• Sieraden zijn uitgevoerd in rosékleurig roestvrij staal.
• Bedel met een zwart en wit geëmailleerde laag.
• Past iedereen door flexibele verstelbare sluiting.
• Oorbellen hebben een handige stopper waardoor deze blijven zitten. 
• Minimalistisch ontwerp geeft een subtiele chique touch aan je look.
• De set wordt geleverd als brievenbuspakje in een luxe My Bendel sieradendoos.

Tips & Tricks
De collectie van My Bendel omvat vele sieraden waarmee je deze set mee kunt combineren, zoals de armband in dezelfde rosékleur of de bijpassende ring in rosékleur. Maak je outfit compleet met de sieraden van My Bendel!

Sieraden wil je graag mooi houden. Ga er daarom zorgvuldig mee om . Sieraden moeten te allen tijde met zorg worden behandeld. Bescherm je sieraad tegen krassen en butsen. Vermijd contact tussen metalen sieraden en harde oppervlakken. Wanneer je sieraad valt kan deze beschadigen. Metalen sieraden verkleuren veel sneller wanneer het in contact komt met stoffen zoals parfum, zoute lucht, zwavel, huidcrèmes, haarlak, chloor en zure pH van de huid. De mate van verkleuring (oxidatie) die optreedt, is afhankelijk van de huid en onderhoudsgewoonten van de gebruiker. Verkleuring is dus geen productiefout. Doe je sieraden af voordat je gaat baden, slapen en sporten. Maak ook je sieraad open voordat je deze af doet en bewaar je sieraden niet in het volle zonlicht. Onze metalen sieraden zijn vaak verguld. Deze dunne laag zal door het gebruik slijten en is niet te voorkomen. Alleen sieraden die helemaal (door en door) van goud of zilver zijn hebben hier geen last van.

1.Onderhoud en reiniging van metalen

  • Regelmatig gebruik van een poetsdoek voorkomt dat het metaal verkleurt en laat het mooi glanzen.
  • Reinig de sieraden liever niet met water. Maar alsze te vuil zijn doe het dan met lauwwarm water zonder toevoegingen
  • Wij raden het gebruik van zilverpoets en zilverdip niet aan, omdat het de geoxideerde details kan aantasten.
  • Stel de sieraden niet bloot aan agressieve chemicaliën, ammoniak, bleekmiddel, chloor en zout water.
  • Doe de sieraden af voordat u gaat schoonmaken, baden en zwemmen en stel de sieraden niet bloot aan haarlak, parfum en cosmetica.
  • Om beschadiging te voorkomen kan je je sieraden het beste opbergen in een beschermende doos.

2. Onderhoud Leer

  • Voor het dagelijks onderhoud veegt u het leer af met een zachte en droge doek. Leer moet voorzichtig worden schoongemaakt en mag niet worden ondergedompeld in water.
  • Vetvlekken in leer verdwijnen meestal vanzelf weer. Dit kan wel een paar weken duren.
  • Door het dragen wordt het leer soepeler en gaat het nog meer leven.

Op alle sieraden van Mybendel krijg je drie maanden garantie op productiefouten. De garantie gaat in op de datum dat het sieraad is aangeschaft, welke staat aangegeven op de factuur.

Om aanspraak te maken op de Mybendel garantie, stuur je het sieraad met de officiële aankoopnota terug naar Mybendel. Wanneer een klacht of defect binnen de garantie valt, zal het door Mybendel worden gerepareerd of vervengen worden. Indien het product niet meer in ons assoriment is krijg je een tegoedbon of betalen we je je geld terug. Wanneer je twijfelt of het defect onder de garantievoorwaarden valt, dan kan je contact opnemen met de Mybendel klantenservice via info@mybendel.com

Buiten de garantie valt:
- Breuk (tenzij het een aantoonbare productiefout is).
- Beschadiging door normale slijtage, onjuist gebruik of verkeerde behandeling.
- Verkleuring door het gebruik van water, parfum, zeep, lotion of haarlak.
- Verkleuring door een hoge zuurgraad van de huid.
- Bewerking door een andere partij dan Mybendel.
- Slijtage van de vergulde laag door gebruik.

Wettelijke garantie
Op alle Mybendel producten is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen, wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De aangeboden garanties van Mybendel doen geen afbreuk aan de bedoelde wettelijke regel en deze kunnen naast de wet worden ingeroepen.

Waarschuwing
Een sieraad is niet geschikt voor kinderen jonger dan 60 maanden vanwege de kleine onderdelen die verstikkingsgevaar opleveren. Een sieraad is geen speelgoed, houd het dus uit de buurt van baby's en kinderen!

Klachten
Mocht je een klacht hebben over een artikel, onze website of onze service, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@mybendel.com

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 010 - 7670042 (lokaal tarief) op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Wij zullen, mits de klacht gegrond blijkt, zorg dragen voor een snelle en correcte oplossing. We proberen je binnen drie werkdagen te voorzien van een oplossing.