Lucenti

Chique zilverkleurige klemarmband in vlinder design

Chique zilverkleurige klemarmband in vlinder design. De armband is gemaakt van goudkleurig staal met een mooie krasvrije blauw – wit epoxy coating. Geschikt voor een polsomtrek van 16 t/m 18 cm (maat S - M).
€59,95 Incl. btw
Geen verzendkosten boven > € 25,00
Gratis ruilen
Ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie op edelstaal en keramiek
Artikelnummer: LU1010
Merk: Lucenti
Product: Chique zilverkleurige klemarmband in vlinder design
Materiaal: Staal
Kleur: Blauw
Type: Klemarmband
Sluiting: Klemsluiting
Vorm: Rond
Breedte (mm): 40
Diameter (mm): 60
Maat: S - M

Maak een oogverblindende indruk met deze stijlvolle klemarmband! Deze armband is uitgevoerd in staal en heeft twee kanten die bewerkt zijn met een blauwe en witte epoxy laag. Dit asymmetrische vlindermodel is een echte blikvanger die zorgt voor een chique uitstraling. Ideaal om te dragen naar een speciale gelegenheid of als een bijzonder cadeau voor je geliefde.

Belangrijkste kenmerken van My Bendel LU1010 chique klemarmband – blauw – wit
• Geeft elke outfit een chique en krachtige uitstraling.
• De armband is geschikt voor een polsomtrek van 16 t/m 18 cm.
• Voorzien van een prachtige epoxy coating in blauw en wit.
• De armband is gemaakt van zilverkleurig staal en epoxy. Epoxy is hoogwaardig kunststof en heeft veel voordelen: het is licht, sterk en waterbestendig.
• Dit sieraad is handgemaakt met veel liefde en zorg.
• De armband heeft een diameter van 60 mm.
• Het sieraad heeft een stevige vormgeving, maar voelt licht in gewicht en draagt daardoor heerlijk.
• De combinatie van epoxy en zilverkleurig staal geeft de armband een hele chique uitstraling.
• Bijzonder ontwerp waarmee je veel complimenten zult ontvangen.
• Deze armband wordt geleverd als pakketpost in een luxe My Bendel sieradendoos.

Tips & Tricks
Deze bijzondere armband uit de Lucenti collectie is absoluut een blikvanger! De armband heeft een bijzonder en uniek ontwerp waarmee je een feestelijke outfit helemaal compleet maakt. De combinatie van blauw en wit levert veel mogelijkheden op voor je outfit. Denk bijvoorbeeld aan een perfecte little black dress (LBD) of een mooie jumpsuit. De armband heeft een sierlijke afwerking en valt mooi op, waardoor je niet veel nodig hebt om je styling af te maken. Uiteraard kun je het geheel combineren met een mooie My Bendel oorbel. Ook ideaal als bijzonder cadeau om een speciaal moment met haar te vieren! Tips om je sieraad mooi te houden: eerst parfum op, dan sieraad om; doe het sieraad af bij sporten; en maak het sieraad schoon met een droge doek.

Sieraden wil je graag mooi houden. Ga er daarom zorgvuldig mee om . Sieraden moeten te allen tijde met zorg worden behandeld. Bescherm je sieraad tegen krassen en butsen. Vermijd contact tussen metalen sieraden en harde oppervlakken. Wanneer je sieraad valt kan deze beschadigen. Metalen sieraden verkleuren veel sneller wanneer het in contact komt met stoffen zoals parfum, zoute lucht, zwavel, huidcrèmes, haarlak, chloor en zure pH van de huid. De mate van verkleuring (oxidatie) die optreedt, is afhankelijk van de huid en onderhoudsgewoonten van de gebruiker. Verkleuring is dus geen productiefout. Doe je sieraden af voordat je gaat baden, slapen en sporten. Maak ook je sieraad open voordat je deze af doet en bewaar je sieraden niet in het volle zonlicht. Onze metalen sieraden zijn vaak verguld. Deze dunne laag zal door het gebruik slijten en is niet te voorkomen. Alleen sieraden die helemaal (door en door) van goud of zilver zijn hebben hier geen last van.

1.Onderhoud en reiniging van metalen

  • Regelmatig gebruik van een poetsdoek voorkomt dat het metaal verkleurt en laat het mooi glanzen.
  • Reinig de sieraden liever niet met water. Maar alsze te vuil zijn doe het dan met lauwwarm water zonder toevoegingen
  • Wij raden het gebruik van zilverpoets en zilverdip niet aan, omdat het de geoxideerde details kan aantasten.
  • Stel de sieraden niet bloot aan agressieve chemicaliën, ammoniak, bleekmiddel, chloor en zout water.
  • Doe de sieraden af voordat u gaat schoonmaken, baden en zwemmen en stel de sieraden niet bloot aan haarlak, parfum en cosmetica.
  • Om beschadiging te voorkomen kan je je sieraden het beste opbergen in een beschermende doos.

2. Onderhoud Leer

  • Voor het dagelijks onderhoud veegt u het leer af met een zachte en droge doek. Leer moet voorzichtig worden schoongemaakt en mag niet worden ondergedompeld in water.
  • Vetvlekken in leer verdwijnen meestal vanzelf weer. Dit kan wel een paar weken duren.
  • Door het dragen wordt het leer soepeler en gaat het nog meer leven.

Op alle sieraden van Mybendel krijg je drie maanden garantie op productiefouten. De garantie gaat in op de datum dat het sieraad is aangeschaft, welke staat aangegeven op de factuur.

Om aanspraak te maken op de Mybendel garantie, stuur je het sieraad met de officiële aankoopnota terug naar Mybendel. Wanneer een klacht of defect binnen de garantie valt, zal het door Mybendel worden gerepareerd of vervengen worden. Indien het product niet meer in ons assoriment is krijg je een tegoedbon of betalen we je je geld terug. Wanneer je twijfelt of het defect onder de garantievoorwaarden valt, dan kan je contact opnemen met de Mybendel klantenservice via info@mybendel.com

Buiten de garantie valt:
- Breuk (tenzij het een aantoonbare productiefout is).
- Beschadiging door normale slijtage, onjuist gebruik of verkeerde behandeling.
- Verkleuring door het gebruik van water, parfum, zeep, lotion of haarlak.
- Verkleuring door een hoge zuurgraad van de huid.
- Bewerking door een andere partij dan Mybendel.
- Slijtage van de vergulde laag door gebruik.

Wettelijke garantie
Op alle Mybendel producten is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen, wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De aangeboden garanties van Mybendel doen geen afbreuk aan de bedoelde wettelijke regel en deze kunnen naast de wet worden ingeroepen.

Waarschuwing
Een sieraad is niet geschikt voor kinderen jonger dan 60 maanden vanwege de kleine onderdelen die verstikkingsgevaar opleveren. Een sieraad is geen speelgoed, houd het dus uit de buurt van baby's en kinderen!

Klachten
Mocht je een klacht hebben over een artikel, onze website of onze service, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@mybendel.com

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 010 - 7670042 (lokaal tarief) op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Wij zullen, mits de klacht gegrond blijkt, zorg dragen voor een snelle en correcte oplossing. We proberen je binnen drie werkdagen te voorzien van een oplossing.

Volg ons