Godina

Elegante rosékleurige ketting van edelstaal een ronde bedel van wit keramiek

Elegante rosékleurige ketting van edelstaal een ronde bedel van wit keramiek. De ketting is 420 mm lang en verstelbaar tot een maximale lengte 470 mm. Blijft mooi, verkleurt niet en hypoallergeen.
€49,95 Incl. btw
Geen verzendkosten boven > € 25,00
Gratis ruilen
Ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie op RVS en keramische sieraden
Artikelnummer: GO1045
Merk: Godina
Product: Elegante rosékleurige ketting van edelstaal een ronde bedel van wit keramiek
Materiaal: Keramiek
Kleur: Wit
Type: Schakelketting
Type schakel: Jasseron
Sluiting: Karabijnsluiting
Vorm hanger: Rond
Lengte ketting (mm): 470
Lengte hanger (mm): 40
Breedte hanger (mm): 15

Deze elegante rosékleurige schakelketting uit de Godina collectie heeft een verfijnd design. De schakelketting is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal (RVS316L) en is voorzien van een ronde bedel van mooi gepolijst wit keramiek. Door de kwaliteit van de speciale klei en toevoegingen die we gebruiken is de kleur sprankelend en blijft deze altijd mooi. De lange ketting heeft een lengte van 420 mm en is verstelbaar tot een maximale lengte van 470 mm. Bij dit product wordt een My Bendel garantiecertificaat geleverd dat je 2 jaar garantie geeft.

Belangrijkste kenmerken van My Bendel GO1045 schakelketting – Rosé – Wit
• Dit minimalistisch ontwerp is een prachtige toevoeging als je op zoek bent naar een tijdloos sieraad.
• De rosékleurige schakelketting heeft een lengte van 420 mm en kan versteld worden tot een maximale lengte van 470 mm.
• De ketting heeft aan het einde een bedeltje waarin de merknaam staat gegraveerd.
• De ketting is gemaakt van roestvrijstaal. RVS en keramiek zijn zeer duurzaam, slijtvast en allergievrij. Het is tegelijkertijd een zeer verantwoord materiaal. Er zit namelijk geen cadmium, lood of nikkel in verwerkt.
• De ketting heeft een verstelbare sluiting.
• De combinatie van rosékleurig RVS en het gepolijste bedel van wit keramiek geeft een mooi romantisch effect.
• Deze schakelketting wordt geleverd als brievenbuspakje in een luxe My Bendel velours zakje.

Tips & Tricks
Met deze Godina collectie van My Bendel geef je jezelf of je geliefde een sieraad dat tijdloos is. Het sieraad is ideaal om te combineren met elke look. Je kunt de ketting compleet maken met de bijpassende armbanden en oorbellen.

Sieraden wil je graag mooi houden. Ga er daarom zorgvuldig mee om . Sieraden moeten te allen tijde met zorg worden behandeld. Bescherm je sieraad tegen krassen en butsen. Vermijd contact tussen metalen sieraden en harde oppervlakken. Wanneer je sieraad valt kan deze beschadigen. Metalen sieraden verkleuren veel sneller wanneer het in contact komt met stoffen zoals parfum, zoute lucht, zwavel, huidcrèmes, haarlak, chloor en zure pH van de huid. De mate van verkleuring (oxidatie) die optreedt, is afhankelijk van de huid en onderhoudsgewoonten van de gebruiker. Verkleuring is dus geen productiefout. Doe je sieraden af voordat je gaat baden, slapen en sporten. Maak ook je sieraad open voordat je deze af doet en bewaar je sieraden niet in het volle zonlicht. Onze metalen sieraden zijn vaak verguld. Deze dunne laag zal door het gebruik slijten en is niet te voorkomen. Alleen sieraden die helemaal (door en door) van goud of zilver zijn hebben hier geen last van.

1.Onderhoud en reiniging van metalen

  • Regelmatig gebruik van een poetsdoek voorkomt dat het metaal verkleurt en laat het mooi glanzen.
  • Reinig de sieraden liever niet met water. Maar alsze te vuil zijn doe het dan met lauwwarm water zonder toevoegingen
  • Wij raden het gebruik van zilverpoets en zilverdip niet aan, omdat het de geoxideerde details kan aantasten.
  • Stel de sieraden niet bloot aan agressieve chemicaliën, ammoniak, bleekmiddel, chloor en zout water.
  • Doe de sieraden af voordat u gaat schoonmaken, baden en zwemmen en stel de sieraden niet bloot aan haarlak, parfum en cosmetica.
  • Om beschadiging te voorkomen kan je je sieraden het beste opbergen in een beschermende doos.

2. Onderhoud Leer

  • Voor het dagelijks onderhoud veegt u het leer af met een zachte en droge doek. Leer moet voorzichtig worden schoongemaakt en mag niet worden ondergedompeld in water.
  • Vetvlekken in leer verdwijnen meestal vanzelf weer. Dit kan wel een paar weken duren.
  • Door het dragen wordt het leer soepeler en gaat het nog meer leven.

Op alle sieraden van Mybendel krijg je drie maanden garantie op productiefouten. De garantie gaat in op de datum dat het sieraad is aangeschaft, welke staat aangegeven op de factuur.

Om aanspraak te maken op de Mybendel garantie, stuur je het sieraad met de officiële aankoopnota terug naar Mybendel. Wanneer een klacht of defect binnen de garantie valt, zal het door Mybendel worden gerepareerd of vervengen worden. Indien het product niet meer in ons assoriment is krijg je een tegoedbon of betalen we je je geld terug. Wanneer je twijfelt of het defect onder de garantievoorwaarden valt, dan kan je contact opnemen met de Mybendel klantenservice via info@mybendel.com

Buiten de garantie valt:
- Breuk (tenzij het een aantoonbare productiefout is).
- Beschadiging door normale slijtage, onjuist gebruik of verkeerde behandeling.
- Verkleuring door het gebruik van water, parfum, zeep, lotion of haarlak.
- Verkleuring door een hoge zuurgraad van de huid.
- Bewerking door een andere partij dan Mybendel.
- Slijtage van de vergulde laag door gebruik.

Wettelijke garantie
Op alle Mybendel producten is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen, wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De aangeboden garanties van Mybendel doen geen afbreuk aan de bedoelde wettelijke regel en deze kunnen naast de wet worden ingeroepen.

Waarschuwing
Een sieraad is niet geschikt voor kinderen jonger dan 60 maanden vanwege de kleine onderdelen die verstikkingsgevaar opleveren. Een sieraad is geen speelgoed, houd het dus uit de buurt van baby's en kinderen!

Klachten
Mocht je een klacht hebben over een artikel, onze website of onze service, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@mybendel.com

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 010 - 7670042 (lokaal tarief) op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Wij zullen, mits de klacht gegrond blijkt, zorg dragen voor een snelle en correcte oplossing. We proberen je binnen drie werkdagen te voorzien van een oplossing.

Volg ons