Hollywood

Chique bicolor oorbellen van edelstaal

Chique oorbellen van edelstaal met bijzonder ontwerp van bicolor vierkanten. Ideaal om te combineren met de bijpassende sieraden uit de Hollywood collectie.
€59,95 Incl. btw
Geen verzendkosten boven > € 25,00
Gratis ruilen
Ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie op edelstaal en keramiek
Artikelnummer: HO1005
Merk: Hollywood
Product: Chique bicolor oorbellen van edelstaal
Materiaal: Edelstaal
Kleur: Zilverkleurig
Type: Oorhanger
Lengte oorbel (mm): 65
Breedte oorbel (mm): 25

Straal extra allure uit met deze bijzondere oorbellen uit de Hollywood collectie. Een collectie met een eigen My Bendel signatuur, want elk Hollywood sieraad is zelf ontworpen door My Bendel. De oorbellen hebben een prachtige hanger met vierkanten in verschillende formaten dat het sieraad een mooi speels en asymmetrisch effect geeft. Doordat de oorbellen 65 mm lang zijn, accentueert het sieraad je halslijn. De hanger heeft een open bewerking van glad gepolijste en geribbelde vierkanten, waardoor deze mooi valt op je huid. Het perfecte sieraad voor een krachtige look waarmee je indruk weet te maken op iedereen.

Belangrijkste kenmerken van My Bendel HO1005 chique oorbellen – Bicolor
• Deze oorbel met bicolor hanger geeft elke outfit een chique en krachtige uitstraling.
• De oorbellen zijn 65 mm lang.
• Voorzien van een prachtige 25 x 25 mm hanger met open bewerking.
• De oorbellen zijn gemaakt van hoogwaardig edelstaal. Edelstaal (316L) heeft veel voordelen: het is sterk, anti-allergisch en slijtvast. Daarnaast oxideert of verkleurt edelstaal niet zoals zilver.
• De hanger heeft een mooi blijvende goudkleurige PVD coating. 
• Dit sieraad is handgemaakt met veel liefde en zorg.
• Het sieraad heeft een stevige vormgeving, maar voelt licht in gewicht en draagt daardoor heerlijk.
• De combinatie van bicolor glad gepolijste en geribbelde vierkanten geeft de hanger een mooi speels effect.
• Bijzonder ontwerp met My Bendel signatuur.
• Deze oorbellen worden geleverd als brievenbuspakje in een luxe My Bendel sieradendoos.
• Twee jaar garantie op productiefouten of verkleuringen.

Tips & Tricks
Deze bijzondere oorbellen uit de Hollywood collectie mogen gezien worden! De oorbellen hebben een chique uitstraling waarmee je elke outfit extra power geeft. Combineer de oorbellen met een stijlvolle little black dress (LBD) of nette pantalon met chique effen bloes. Doordat de hanger een open bewerking heeft, accentueert het je halslijn op een hele sensuele wijze als je je haar opsteekt. Maak het geheel af door het sieraad te combineren met de andere sieraden uit de Hollywood collectie, zoals de bijpassende ketting, armband en ring. Ook ideaal als bijzonder cadeau om een speciaal moment met haar te vieren! Tips om je sieraad mooi te houden: eerst parfum op, dan sieraad om; doe het sieraad af bij sporten; en maak het sieraad schoon met een droge doek.

Sieraden wil je graag mooi houden. Ga er daarom zorgvuldig mee om . Sieraden moeten te allen tijde met zorg worden behandeld. Bescherm je sieraad tegen krassen en butsen. Vermijd contact tussen metalen sieraden en harde oppervlakken. Wanneer je sieraad valt kan deze beschadigen. Metalen sieraden verkleuren veel sneller wanneer het in contact komt met stoffen zoals parfum, zoute lucht, zwavel, huidcrèmes, haarlak, chloor en zure pH van de huid. De mate van verkleuring (oxidatie) die optreedt, is afhankelijk van de huid en onderhoudsgewoonten van de gebruiker. Verkleuring is dus geen productiefout. Doe je sieraden af voordat je gaat baden, slapen en sporten. Maak ook je sieraad open voordat je deze af doet en bewaar je sieraden niet in het volle zonlicht. Onze metalen sieraden zijn vaak verguld. Deze dunne laag zal door het gebruik slijten en is niet te voorkomen. Alleen sieraden die helemaal (door en door) van goud of zilver zijn hebben hier geen last van.

1.Onderhoud en reiniging van metalen

  • Regelmatig gebruik van een poetsdoek voorkomt dat het metaal verkleurt en laat het mooi glanzen.
  • Reinig de sieraden liever niet met water. Maar alsze te vuil zijn doe het dan met lauwwarm water zonder toevoegingen
  • Wij raden het gebruik van zilverpoets en zilverdip niet aan, omdat het de geoxideerde details kan aantasten.
  • Stel de sieraden niet bloot aan agressieve chemicaliën, ammoniak, bleekmiddel, chloor en zout water.
  • Doe de sieraden af voordat u gaat schoonmaken, baden en zwemmen en stel de sieraden niet bloot aan haarlak, parfum en cosmetica.
  • Om beschadiging te voorkomen kan je je sieraden het beste opbergen in een beschermende doos.

2. Onderhoud Leer

  • Voor het dagelijks onderhoud veegt u het leer af met een zachte en droge doek. Leer moet voorzichtig worden schoongemaakt en mag niet worden ondergedompeld in water.
  • Vetvlekken in leer verdwijnen meestal vanzelf weer. Dit kan wel een paar weken duren.
  • Door het dragen wordt het leer soepeler en gaat het nog meer leven.

Op alle sieraden van Mybendel krijg je drie maanden garantie op productiefouten. De garantie gaat in op de datum dat het sieraad is aangeschaft, welke staat aangegeven op de factuur.

Om aanspraak te maken op de Mybendel garantie, stuur je het sieraad met de officiële aankoopnota terug naar Mybendel. Wanneer een klacht of defect binnen de garantie valt, zal het door Mybendel worden gerepareerd of vervengen worden. Indien het product niet meer in ons assoriment is krijg je een tegoedbon of betalen we je je geld terug. Wanneer je twijfelt of het defect onder de garantievoorwaarden valt, dan kan je contact opnemen met de Mybendel klantenservice via info@mybendel.com

Buiten de garantie valt:
- Breuk (tenzij het een aantoonbare productiefout is).
- Beschadiging door normale slijtage, onjuist gebruik of verkeerde behandeling.
- Verkleuring door het gebruik van water, parfum, zeep, lotion of haarlak.
- Verkleuring door een hoge zuurgraad van de huid.
- Bewerking door een andere partij dan Mybendel.
- Slijtage van de vergulde laag door gebruik.

Wettelijke garantie
Op alle Mybendel producten is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen, wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De aangeboden garanties van Mybendel doen geen afbreuk aan de bedoelde wettelijke regel en deze kunnen naast de wet worden ingeroepen.

Waarschuwing
Een sieraad is niet geschikt voor kinderen jonger dan 60 maanden vanwege de kleine onderdelen die verstikkingsgevaar opleveren. Een sieraad is geen speelgoed, houd het dus uit de buurt van baby's en kinderen!

Klachten
Mocht je een klacht hebben over een artikel, onze website of onze service, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@mybendel.com

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 010 - 7670042 (lokaal tarief) op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Wij zullen, mits de klacht gegrond blijkt, zorg dragen voor een snelle en correcte oplossing. We proberen je binnen drie werkdagen te voorzien van een oplossing.

Volg ons