Be fashionable. Be unique. Be you.


Geen outfit is compleet zonder een mooi bijpassend sieraad. Ontdek hier de nieuwste selectie My Bendel sieraden en vind je favoriete sieraad. Van exclusieve ontwerpen, opvallende blikvangers tot aan prachtige minimalistische details: je volgt deze en nog meer inspirerende sieraden trends hier!

  • Standaard
  • Collecties
  • Kleur
  • Type
  • Ketting lengte
  • Materiaal
My Bendel chique schakelketting - HO1003 - Bicolor - 450 mm
Chique 400 mm lange ketting van edelstaal met bijzonder ontwerp van bicolor vierkanten. Ideaal om te combineren met de bijpassende sieraden uit de Hollywood collectie.
€69,95
My Bendel chique oorbellen - HO1005 - Bicolor - 65 mm
Chique oorbellen van edelstaal met bijzonder ontwerp van bicolor vierkanten. Ideaal om te combineren met de bijpassende sieraden uit de Hollywood collectie.
€59,95
My Bendel chique brede bangle - HO1001 - Bicolor - 40 mm
Chique 40 mm brede bangle van edelstaal met bijzonder ontwerp van bicolor vierkanten. Geschikt voor een polsomtrek van 16 t/m 19 cm (maat S – L). Ideaal om te combineren met de bijpassende sieraden uit de Hollywood collectie.
€119,95
My Bendel verstelbare ring - HO1004 - Ring - Bicolor - 40 mm
Chique verstelbare ring van edelstaal met bijzonder ontwerp van bicolor vierkanten. Ideaal om te combineren met de bijpassende sieraden uit de Hollywood collectie.
€79,95
My Bendel chique schakelketting - HO1002 - Bicolor - 800 mm
Chique 750 mm lange ketting van edelstaal met bijzonder ontwerp van bicolor vierkanten. Ideaal om te combineren met de bijpassende sieraden uit de Hollywood collectie.
€69,95
Volg ons