Safari

Smalle zilverkleurige klemarmband met blauw imitatieleer

Zilverkleurige 8 mm brede klemarmband met blauw imitatieleer Geschikt voor een polsomtrek van 17 t/m 20 cm (maat M - L).
€14,95 Incl. btw
Geen verzendkosten boven > € 25,00
Gratis ruilen
Ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie op edelstaal en keramiek
Artikelnummer: SI1006
Merk: Safari
Product: Smalle zilverkleurige klemarmband met blauw imitatieleer
Materiaal: Staal
Kleur: Blauw
Type: Klemarmband
Sluiting: Klemsluiting
Vorm: Ovaal
Breedte (mm): 8
Diameter (mm): 65
Maat: M - L

Wie op zoek is naar een trendy armband die zowel bij een casual als formeler outfit goed voor de dag komt, zou eens naar deze zilverkleurige klemarmband van My Bendel moeten kijken. Deze armband is ovaal, past met zijn diameter van 65 mm om vrijwel elke pols en is met zijn breedte van 8 mm erg elegant. Opvallend aan deze klemarmband is het lichtblauw kunstleer dat doet denken aan authentiek python leer. Draag je armbanden van maat M of maat L? Dan weet je zeker dat deze armband je goed zal staan.

De belangrijkste eigenschappen van de klemarmband
• Deze mooie klemarmband is geschikt voor dames met een polsomtrek van 17 tot 20 cm (maat M-L).
• Is gemaakt van hoogwaardig metaal met een zilverwitte finish.
• Deze armband heeft een breedte van 8 mm.
• De diameter van deze armband bedraagt 65 mm.
• Om de armband vind je lichtblauw kunstleer met een trendy python print.
• De armband wordt geleverd als brievenbuspakje in een My Bendel buideltje van zacht rood organza.

Tips & Tricks
Dit smalle sieraad staat uitstekend als je het als enige armband draagt, maar kan ook goed gecombineerd worden met andere smalle armbanden. De Safari-look van je armband past erg goed bij een zomerse outfit met denim, beige of zwart als basiskleur, maar past ook goed bij een iets formelere outfit waar zilver en okergeel in terugkomen. Hou je sieraad glimmend door hem regelmatig met een doekje te poleren. Hou je van de look van python leer? Bekijk dan ook het overige assortiment van My Bendel.

Sieraden wil je graag mooi houden. Ga er daarom zorgvuldig mee om . Sieraden moeten te allen tijde met zorg worden behandeld. Bescherm je sieraad tegen krassen en butsen. Vermijd contact tussen metalen sieraden en harde oppervlakken. Wanneer je sieraad valt kan deze beschadigen. Metalen sieraden verkleuren veel sneller wanneer het in contact komt met stoffen zoals parfum, zoute lucht, zwavel, huidcrèmes, haarlak, chloor en zure pH van de huid. De mate van verkleuring (oxidatie) die optreedt, is afhankelijk van de huid en onderhoudsgewoonten van de gebruiker. Verkleuring is dus geen productiefout. Doe je sieraden af voordat je gaat baden, slapen en sporten. Maak ook je sieraad open voordat je deze af doet en bewaar je sieraden niet in het volle zonlicht. Onze metalen sieraden zijn vaak verguld. Deze dunne laag zal door het gebruik slijten en is niet te voorkomen. Alleen sieraden die helemaal (door en door) van goud of zilver zijn hebben hier geen last van.

1.Onderhoud en reiniging van metalen

  • Regelmatig gebruik van een poetsdoek voorkomt dat het metaal verkleurt en laat het mooi glanzen.
  • Reinig de sieraden liever niet met water. Maar alsze te vuil zijn doe het dan met lauwwarm water zonder toevoegingen
  • Wij raden het gebruik van zilverpoets en zilverdip niet aan, omdat het de geoxideerde details kan aantasten.
  • Stel de sieraden niet bloot aan agressieve chemicaliën, ammoniak, bleekmiddel, chloor en zout water.
  • Doe de sieraden af voordat u gaat schoonmaken, baden en zwemmen en stel de sieraden niet bloot aan haarlak, parfum en cosmetica.
  • Om beschadiging te voorkomen kan je je sieraden het beste opbergen in een beschermende doos.

2. Onderhoud Leer

  • Voor het dagelijks onderhoud veegt u het leer af met een zachte en droge doek. Leer moet voorzichtig worden schoongemaakt en mag niet worden ondergedompeld in water.
  • Vetvlekken in leer verdwijnen meestal vanzelf weer. Dit kan wel een paar weken duren.
  • Door het dragen wordt het leer soepeler en gaat het nog meer leven.

Op alle sieraden van Mybendel krijg je drie maanden garantie op productiefouten. De garantie gaat in op de datum dat het sieraad is aangeschaft, welke staat aangegeven op de factuur.

Om aanspraak te maken op de Mybendel garantie, stuur je het sieraad met de officiële aankoopnota terug naar Mybendel. Wanneer een klacht of defect binnen de garantie valt, zal het door Mybendel worden gerepareerd of vervengen worden. Indien het product niet meer in ons assoriment is krijg je een tegoedbon of betalen we je je geld terug. Wanneer je twijfelt of het defect onder de garantievoorwaarden valt, dan kan je contact opnemen met de Mybendel klantenservice via info@mybendel.com

Buiten de garantie valt:
- Breuk (tenzij het een aantoonbare productiefout is).
- Beschadiging door normale slijtage, onjuist gebruik of verkeerde behandeling.
- Verkleuring door het gebruik van water, parfum, zeep, lotion of haarlak.
- Verkleuring door een hoge zuurgraad van de huid.
- Bewerking door een andere partij dan Mybendel.
- Slijtage van de vergulde laag door gebruik.

Wettelijke garantie
Op alle Mybendel producten is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen, wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De aangeboden garanties van Mybendel doen geen afbreuk aan de bedoelde wettelijke regel en deze kunnen naast de wet worden ingeroepen.

Waarschuwing
Een sieraad is niet geschikt voor kinderen jonger dan 60 maanden vanwege de kleine onderdelen die verstikkingsgevaar opleveren. Een sieraad is geen speelgoed, houd het dus uit de buurt van baby's en kinderen!

Klachten
Mocht je een klacht hebben over een artikel, onze website of onze service, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@mybendel.com

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 010 - 7670042 (lokaal tarief) op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Wij zullen, mits de klacht gegrond blijkt, zorg dragen voor een snelle en correcte oplossing. We proberen je binnen drie werkdagen te voorzien van een oplossing.

Volg ons