Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Fotoshoot

Maak kans op een My Bendel duo fotoshoot 

My Bendel zoekt nieuwe gezichten!


My Bendel is een eigentijds sieradenmerk voor iedere vrouw, met voor iedere gelegenheid of mood een passend sieraad. Daarom zoeken wij hét model 2018 van onze sieradenlijn niet bij de modellenbureaus, maar gewoon tussen de Nederlandse vrouwen. Dit zijn namelijk dé vrouwen die onze sieraden in het dagelijks leven dragen en zij kunnen deze het beste showen aan de rest van Nederland. 

 

Glamorous op de foto met je beste vriendin, moeder of zus


Opgeven voor de fotoshoot-wedstrijd doe je samen. Of beter gezegd: samen met je beste vriendin, moeder of zus. Want met wie is het nu leuker om glamorous op de foto te gaan dan met haar?

Uit alle aanmeldingen kiezen wij tien duo's, die worden uitgenodigd voor een professionele fotoshoot in onze eigen studio. Volledig model style worden jullie drie uur lang in de watten gelegd en omgetoverd tot ware My Bendel-modellen.

 

Wat kunnen jullie nog meer winnen:

  • Een My Bendel-sieraad naar eigen keuze;
  • Digitale foto’s van de om te gebruiken op je Facebook of Instagram;
  • Vijf mooie fotoafdrukken;
  • Kans om dé My Bendel Models van 2018 te worden met nog meer prijzen.

 

Geef je op!

Jij en je beste vriendin, moeder of zus kunnen 1 van de 10 gelukkigen zijn die voor de camera mogen poseren met My Bendel sieraden. Willen jullie samen stralen? Dan kun je je op deze pagina aanmelden.

Een leuk extraatje: iedereen die zich aanmeldt krijgt een cadeaubon t.w.v. €10,00 die je kunt besteden in de webshop van My Bendel of bij een van de verkooppunten!


Wat zijn de voorwaarden?

Alle deelnemers:

  • Zijn 25 jaar of ouder;
  • Dienen de Facebook- en Instagrampagina van My Bendel te liken en te volgen;
  • Hebben zich aangemeld voor de nieuwsbrief van My Bendel;
  • Gaan bij inschrijving akkoord met de actievoorwaarden

 

My Bendel Models 2018

Vanaf 12 september kiezen de fans van My Bendel welk duo zij het leukst, origineelst en stralendst vinden. De twee vrouwen met de meeste stemmen mogen zich dé My Bendel Models van 2018 noemen!

 

Praktische informatie

De fotoshoots vinden plaats in onze nieuwe fotostudio aan de Venkelbaan 45 in Capelle a/d IJssel op 1, 3 of 5 september 2018. Datum en tijdstip worden in overleg nader bepaald.

 

* Deelnemen aan deze winactie is gratis zonder aankoopverplichtingen. Om je aan te melden hoef je nog geen klant van My Bendel te zijn. Voor deze actie zijn de actievoorwaarden van My Bendel van toepassing.

Kandidaat 1
Man
Vrouw
Kandidaat 2
Man
Vrouw