Sieradensets

Heb jij binnenkort iets te vieren met je geliefde, moeder, zus of vriendin? Verras haar dan met een leuke My Bendel sieradenset! My Bendel heeft diverse sieradensets beschikbaar voor wie op zoek is naar een leuke combinatie van armbanden, oorbellen en kettingen. Elk setje is leuk verpakt in een mooie My Bendel sieradendoos, waardoor je cadeau 

  • Populariteit
  • Collecties
  • Kleur
  • Type
  • Ketting lengte
  • Materiaal
My Bendel eucalyptus sieradenset - MBS1003 – Bicolor
Trendy grijskleurige sieradenset die bewerkt is met een mooi eucalyptusblad. De eucalyptus ketting is 710 mm lang en verstelbaar tot een maximale lengte 760 mm. De bijpassende bicolor oorbellen hebben een lengte van 80 mm.
€35,00
My Bendel fijne sieradenset met zirkonia - MBS1002 - Zilverkleurig
Fijne zilverkleurige sieradenset van edelstaal die bewerkt is met zirkonia bedelringen. De Picolo ketting is 430 mm lang en verstelbaar tot een maximale lengte 490 mm. De bijpassende creolen hebben een diameter van 10 mm.
€79,95
My Bendel elegante sieradenset - MBS1000 – Rosékleurig - Zwart
Elegante rosékleurige sieradenset van edelstaal. De set bestaat uit een rosékleurige Katina armband die geschikt is voor een polsomtrek van 14,5 t/m 19 cm (maat XS – L). De bijpassende Katina ketting is 430 mm lang en verstelbaar tot een maximale lengte 5
€79,95
My Bendel elegante sieradenset - MBS1005 – Rosékleurig - Zwart - Wit
Elegante rosékleurige sieradenset van edelstaal. De set bestaat uit een rosékleurige Katina ketting is 430 mm lang en verstelbaar tot een maximale lengte 500 mm. De bijpassende Katina oorbellen zijn 75 mm lang.
€79,95
Volg ons