Ringen

Mooi blijvende rvs ringen die je los kan dragen of passen bij onze armbanden of kettingen. Van chique tot stoer. Nikkelvrij.
  • Populariteit
  • Collecties
  • Kleur
  • Materiaal
My Bendel – GO1003 – Ring – Keramiek – Donkerblauw
Elegante ring van donkerblauw keramiek geslepen in een diamant structuur. Verkleurt niet en hypoallergeen. Ideaal om te combineren met de bijpassende armbanden, kettingen en oorbellen uit de Godina collectie.
€24,95
My Bendel – GO1000 – Ring – Keramiek – Zwart
Elegante ring van zwart keramiek geslepen in een diamant structuur. Verkleurt niet en hypoallergeen. Ideaal om te combineren met de bijpassende armbanden, kettingen en oorbellen uit de Godina collectie.
€24,95
My Bendel – GO1008 – Ring – Keramiek – Grijs
Elegante ring van glad gepolijst grijs keramiek. Leverbaar in vele kleuren. Verkleurt niet en hypoallergeen. Ideaal om te combineren met de bijpassende armbanden, kettingen en oorbellen uit de Godina collectie.
€19,95
My Bendel – GO1049 – Ring – Keramiek - Groen
Elegante ring van glad gepolijst groen keramiek. Leverbaar in vele kleuren. Verkleurt niet en hypoallergeen. Ideaal om te combineren met de bijpassende armbanden, kettingen en oorbellen uit de Godina collectie.
€19,95
My Bendel – GO1009 – Ring – Keramiek – Donkerblauw
Elegante ring van glad gepolijst donkerblauw keramiek. Leverbaar in vele kleuren. Verkleurt niet en hypoallergeen. Ideaal om te combineren met de bijpassende armbanden, kettingen en oorbellen uit de Godina collectie.
€19,95
My Bendel – GO1010 – Ring – Keramiek – Lila
Elegante ring van glad gepolijst lila keramiek. Leverbaar in vele kleuren. Verkleurt niet en hypoallergeen. Ideaal om te combineren met de bijpassende armbanden, kettingen en oorbellen uit de Godina collectie.
€19,95
My Bendel – GO1007 – Ring – Keramiek – Wit
Elegante ring van glad gepolijst wit keramiek. Leverbaar in vele kleuren. Verkleurt niet en hypoallergeen. Ideaal om te combineren met de bijpassende armbanden, kettingen en oorbellen uit de Godina collectie.
€19,95
My Bendel – GO1006 – Ring – Keramiek – Zwart
Elegante ring van glad gepolijst zwart keramiek. Leverbaar in vele kleuren. Verkleurt niet en hypoallergeen. Ideaal om te combineren met de bijpassende armbanden, kettingen en oorbellen uit de Godina collectie.
€19,95
My Bendel – GO1005 – Ring - Keramiek – Roze
Elegante ring van roze keramiek geslepen in een diamant structuur. Leverbaar in vele kleuren. Verkleurt niet en hypoallergeen. Ideaal om te combineren met de bijpassende armbanden, kettingen en oorbellen uit de Godina collectie.
€24,95
My Bendel – GO1002 – Ring – Keramiek – Grijs
Elegante ring van grijs keramiek geslepen in een diamant structuur. Verkleurt niet en hypoallergeen. Ideaal om te combineren met de bijpassende armbanden, kettingen en oorbellen uit de Godina collectie.
€24,95
My Bendel – GO1011 – Ring – Keramiek – Roze
Elegante ring van glad gepolijst roze keramiek. Leverbaar in vele kleuren. Verkleurt niet en hypoallergeen. Ideaal om te combineren met de bijpassende armbanden, kettingen en oorbellen uit de Godina collectie.
€19,95
My Bendel – GO1048 – Ring – Keramiek – Groen
Elegante ring van groen keramiek geslepen in een diamant structuur. Leverbaar in vele kleuren. Verkleurt niet en hypoallergeen. Ideaal om te combineren met de bijpassende armbanden, kettingen en oorbellen uit de Godina collectie.
€24,95
My Bendel – GO1004 – Ring – Keramiek – Lila
Elegante ring van lila keramiek geslepen in een diamant structuur. Leverbaar in vele kleuren. Verkleurt niet en hypoallergeen. Ideaal om te combineren met de bijpassende armbanden, kettingen en oorbellen uit de Godina collectie.
€24,95
My Bendel – GO1001 – Ring – Keramiek – Wit
Elegante ring van wit keramiek geslepen in een diamant structuur. Verkleurt niet en hypoallergeen. Ideaal om te combineren met de bijpassende armbanden, kettingen en oorbellen uit de Godina collectie.
€24,95
My Bendel - MB3006 - Ring - Rosé - Wit
Elegante My Bendel ring met prachtige witte epoxy coating
€39,95
My Bendel – HO1004 – Ring – Zilver – Goud
Chique verstelbare Hollywood ring met bijzonder ontwerp van bicolor vierkanten.
€79,95
My Bendel - BL1017 - Ring - Zilver
Elegante geschakeerde zilverkleurige RVS Bless ring. Beschikbaar in ringmaat 16 t/m 20.
€22,00
My Bendel - MB3007 - Ring - Rosé - Zwart
Elegante My Bendel ring met prachtige zwarte epoxy coating
€39,95
Volg ons