Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Over My Bendel

OVER ONS

My Bendel is het nieuwe Nederlandse sieradenmerk.

Yvette en Aruna zijn de vrouwen achter My Bendel. "We stonden vaak voor de spiegel, met verschillende outfits in onze handen, op zoek naar de perfecte look voor die dag. Na de strijd van de kledingcrisis te hebben overwonnen, kwam de volgende uitdaging: mooie bijpassende sieraden vinden. Dat viel niet mee. Veel sieraden vonden wij op elkaar lijken en geen goede match met onze outfits. Dan spelen prijs en kwaliteit ook nog eens een rol. Deze vonden we vaak niet in verhouding. Daarom zijn wij samen zelf gaan ontwerpen!’’

Yvette & Aruna


De handgemaakte sieraden van My Bendel zijn het resultaat. Uniek, betaalbaar en lang draagbaar. De uiteenlopende collecties zijn geïnspireerd op de nieuwste trends en hebben ieder een uitgesproken stijl, uitstraling en verhaal. Bij elke stijl en gelegenheid past een My Bendel sieraad. Ben je in een sportieve bui? Wil je meer glamour? Welk sieraad je vandaag ook kiest, My Bendel sieraden geven jou een gevoel van vrouwelijkheid, zelfverzekerdheid en trots.

 

ONZE KWALITEIT
Goud is prachtig, maar kostbaar. Zilver vraagt om veel onderhoud om het mooi te houden. Goedkopere materialen verkleuren snel of irriteren. Onze missie is het zoeken naar materialen die lang mooi blijven, weinig tot geen onderhoud nodig hebben en betaalbaar zijn. Edelstaal en keramiek zijn materialen die wij om deze redenen veel in onze collecties gebruiken:

Al onze sieraden zijn gemaakt van hypoallergene materialen zodat ze niet irriteren op je huid, niet verkleuren en niet hoeven te worden gepoetst. Op deze manier kan iedereen de sieraden lang en met plezier dragen en kunnen wij op ieder sieraad twee jaar garantie bieden. Wij vinden dat je lang van onze sieraden moet kunnen genieten.