Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Over My Bendel

OVER ONS

Wij, Aruna en Yvette, zijn de twee vrouwen achter My Bendel. Wij geloven dat iedere vrouw uniek is en vinden dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn. Onze liefde voor sieraden en oog voor detail brengt ons bij elkaar en uit zich in de unieke ontwerpen van de sieraden van My Bendel. Bij iedere stijl en gelegenheid past een My Bendel sieraad, dankzij de uiteenlopende en handgemaakte sieraden. My Bendel is de finishing touch van elke stijl, welke dat dan ook is. Wij willen elke vrouw een gevoel van vrouwelijkheid, zelfverzekerdheid en trotsheid geven wanneer zij een My Bendel sieraad draagt. 

ONZE KWALITEIT

Onze sieraden zijn gemaakt van mooie materialen en daarom hypoallergeen zodat ze niet irriteren op je huid, niet verkleuren en niet gepoetst hoeven te worden. Wij vinden dat alle vrouwen lang van sieraden moeten kunnen genieten. Daarom maken wij in onze ontwerpen gebruik van duurzame materialen, die lang mooi blijven. Onze gebruikte materialen op een rijtje: