My Bendel Privacy Policy

PRIVACY POLICY

Wij respecteren je privacy en verwerken je persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor je ze ons verstrekt hebt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

1. E-mailadres

a. Wij gebruiken jouw e-mailadres alleen intern en verkopen geen adressen door aan andere partijen.

b. Wij kunnen je in het kader van een gesloten overeenkomst, aanbiedingen doen over soortgelijke producten en diensten, mits je bij het verstrekken hiervan geen verzet hebt aangetekend. De mogelijkheid tot het aantekenen van verzet is vermeld bij het moment van het verstrekken van je gegevens. Bovendien wordt je in elke communicatie de mogelijkheid geboden om onder dezelfde voorwaarden verzet aan te tekenen tegen verder gebruik van je e-mailadres.

c. Bij het verzamelen van je e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer je daarvoor geen toestemming hebt verleend.


2. Postadres

Wij gebruiken je postadres alleen voor het verzenden van informatie/goederen die je hebt aangevraagd en voor het (maximaal 4 maal per jaar) versturen van een folder.

3. Telefoonnummer

Wij gebruiken je telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden.

4. Overige persoonsgegevens

Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen (door middel van cookies, het uitlezen van randapparatuur of anderszins) indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering van je order. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site.

5. Veiligheid opslag van gegevens

a. Op de pagina waar je persoonsgegevens verstrekt wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding.

b. Wachtwoorden worden altijd gehasht opgeslagen.

c. Wij slaan zo min mogelijk gegevens van klanten op en zorgen ervoor dat er in onze database helemaal geen bijzonder gevoelige persoonsgegevens worden bewaard, tenzij dit niet anders kan.

d. Het verzenden van persoonsgegevens per e-mail gebeurt via een beveiligde verbinding.

e. Wij nemen technische en organisatorische maatregelen om het verlies van gegevens of onrechtmatige verwerking ervan (zoals cyberaanvallen) tegen te gaan.

f. Alle systemen waarin (gevoelige) persoonsgegevens worden verwerkt, zijn voorzien van antivirussoftware en de laatste beveiligings gerelateerde patches van alle andere belangrijke software, zoals uitgegeven door de leveranciers van deze software.

6. Toegang tot je gegevens

Wanneer je je geregistreerd hebt als klant kan je je eigen gegevens altijd inzien en wijzigen. Wanneer je als gast bij ons gekocht hebt dan registreren wij je e-mail adres en je postadres. Je hebt te alle tijde het recht op de verwijdering van de opgegeven persoonsgegevens.

7. Contact

Als je wenst te reageren op onze Privacy Policy of je opgegeven persoonsgegevens wenst te verwijderen, kan je contact opnemen:

a. Op het volgende e-mailadres: info@mybendel.com

b. Op het volgende telefoonnummer: +31 (0)10-7670042

Dit privacy beleid kan te allen tijde gewijzigd worden.

 

Betrouwbaar

My Bendel streeft ernaar om iedere klant op de best mogelijke manier van dienst te zijn door een goed georganiseerde website en logistiek, in combinatie met goede bereikbaarheid via e-mail, telefoon en social media.

We beantwoorden graag de vraag die bij iedereen wel eens opkomt waar het gaat om aankopen via het internet; Is deze site wel betrouwbaar?

Volg ons