Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
Beoordeeld met een 0 uit 0 beoordelingen

Verzenden & retourneren

VERZENDEN & RETOURNEREN

Al onze bestellingen worden verstuurd door PostNL. Wanneer je bestelling door de brievenbus past, hoef je er niet voor thuis te blijven. De sieraden die niet door de brievenbus passen (dikker dan 27 mm) worden verstuurd als postpakket.  


Orders boven €30,- worden gratis geleverd. Voor orders onder €30,- worden verzendkosten berekend van € 3,50

Je ontvangt altijd een bevestiging van je order en je krijgt ook bericht wanneer wij je sieraden naar de post gebracht hebben.

Wanneer je je order dan niet binnen 2 volle werkdagen in huis hebt is er iets niet goed gegaan. Neem dan contact op met onze klantenservice zodat wij je zending kunnen traceren: [email protected] of bel met  +31 (0)10 767 00 42.

Ruilen en retourneren

Wanneer je je My Bendel sieraad toch niet mooi vindt of niet past dan heb je het recht om binnen een termijn van 30 dagen na je aankoop, zonder opgave van redenen, de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen nadat jij of een derde (die niet de vervoerder is), het sieraad fysiek in bezit krijgt. Stuur je sieraad in originele verpakking met pakbon (indien redelijkerwijs mogelijk) in een gesloten envelop/doosje naar ons terug. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons (voordat de herroepingstermijn is verstreken) via [email protected] op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. 

Retourneren is gratis via PostNL als je gebruik maakt van ons antwoordnummer. Uiteraard kun je de sieraden ook via een andere vervoerder retourneren, dan zijn de kosten wel voor jou. Stuur de sieraden  en een kopie van je factuur of pakbon in een enveloppe naar:

My Bendel
Antwoordnummer 724
2900WE Capelle a/d IJssel
Nederland

Uitzonderingen:


Gevolgen van de herroeping 
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (m.u.v. eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering) uiterlijk binnen 14 dagen van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij anders overeengekomen. Wij wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen. Je dient de sieraden binnen 14 dagen, nadat je hebt aangegeven dat je wilt retourneren, terug te sturen naar My Bendel.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de sieraden die het gevolg is van het gebruik van de sieraden, dat verder gaat dan nodig is om het sieraad te passen. 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »