Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Verzenden & retourneren

VERZENDEN & RETOURNEREN

Al onze bestellingen worden verstuurd met PostNL. Wanneer je bestelling door de brievenbus past hoef je er niet voor thuis te blijven. De producten die niet door de brievenbus passen (>2,7CM) worden verstuurd als postpakket.
Wanneer je een pakketje ontvangt en je onverhoopt niet thuis bent wordt er altijd een tweede afleverpoging gedaan. Hierover krijg je bericht in de brievenbus. Als je bij de tweede poging ook niet thuis bent krijg je bericht dat je het pakketje bij een opgegeven afhaalpunt kunt ophalen. 

Orders boven €30,00,- worden gratis geleverd. Voor orders onder €30,- wordt een toeslag berekend van €3,-.

Snelle levering

Bestel je je sieraad op werkdagen vóór 14.00 uur, en is deze op voorraad, dan versturen wij je bestelling nog dezelfde dag. In 99% van de gevallen heb je je bestelling de volgende dag al in huis!
Als je een bestelling plaatst in het weekend, dan wordt je bestelling de maandag erna verstuurd. 
Let op: PostNL levert geen (brievenbus)pakketjes af op zondag en maandag.

Altijd traceerbaar

Orders boven de € 30,00 versturen wij met een Track en Trace code. Wanneer je je order niet binnen 2 volle werkdagen in huis hebt is er iets niet goed gegaan. Neem dan contact op met onze klantenservice zodat wij je zending kunnen traceren: info@mybendel.com of bel met  +31 (0)10 767 0042.

Ruilen en retourneren

Wanneer je je My Bendel sieraad toch niet mooi vindt of niet past dan heb je het recht om binnen een termijn van 30 dagen na je aankoop, zonder opgave van redenen, de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen nadat jij of een derde (die niet de vervoerder is), het sieraad fysiek in bezit krijgt. Stuur je sieraad in originele verpakking met pakbon (indien redelijkerwijs mogelijk) in een gesloten envelop/doosje naar ons terug. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons (voordat de herroepingstermijn is verstreken) schriftelijk via info@mybendel.com op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. 

We verzoeken je ons eigen retourformulier die bij je bestelling is geleverd in te vullen. Je kunt ook gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping via deze LINK. Retourneren is gratis via PostNL als je gebruik maakt van ons antwoordnummer. Uiteraard kun je de sieraden ook via een andere vervoerder retourneren, dan zijn de kosten wel voor jou. Indien je gratis wil retourneren kun je de sticker plakken met ons adres op de verpakking en opsturen naar:

My Bendel
Antwoordnummer 724
2900WE Capelle a/d IJssel
Nederland

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment
hebt gedaan, inclusief leveringskosten (m.u.v. eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering) uiterlijk binnen 14 dagen van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij anders overeengekomen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de sieraden hebt teruggezonden. Je dient de sieraden binnen 14 dagen na bericht terugsturen naar My Bendel.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de sieraden die het gevolg is van het gebruik van de sieraden, dat verder gaat dan nodig is om het sieraad te passen. 

Uitzonderingen: