Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Maatwijzer

MAATWIJZER

Wij helpen je graag bij het bepalen van de juiste maat van het My Bendel sieraad voor jezelf of voor een ander. Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende sieraadmaten en lichten we toe hoe je op een snelle en eenvoudige wijze zelf je maat kunt opmeten. 

Hoe meet je de armband maat?

Om de ideale armband maat te bepalen meet je de omtrek van je pols op met een meetlint. Meet direct onder de ronde knobbel aan de kant van je pink de omtrek van je pols. Je armband zit het lekkerst wanneer deze 1,0 tot 2,5 cm groter is dan je pols.

Bij alle  My Bendel producten staat altijd een maat vermeld zodat je de juiste keuze kan maken. Uniek bij My Bendel  is dat  vele armbanden verkrijgbaar zijn in verschillende maten. Voordat je tot koop overgaat krijg je de keuze welke maat je wilt.Kies de maat die bij je past:

Pols omtrek voor dames in centimeters     Armband maat     
15 - 16,5 cm S - M
17 - 18,5 cm M - L
19 - 20,5 cm L - XL
> 20,5 cm XL >

  

My Bendel armbanden passen altijd:

 

My Bendel flexibele armbanden met magneet sluiting:

Deze flexibele armbanden (zoals onze Bless armbanden) vallen losjes om je pols. De lengte van de armband bepaalt de maat.