Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Maatwijzer

MAATWIJZER

Wij helpen je graag bij het bepalen van de juiste maat van het My Bendel sieraad voor jezelf of voor een ander. Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende sieraadmaten en lichten we toe hoe je op een snelle en eenvoudige wijze zelf je maat kunt opmeten. 

Hoe meet je de armband maat?

Om de ideale armband maat te bepalen meet je de omtrek van je pols op met een meetlint. Meet direct onder de ronde knobbel aan de kant van je pink de omtrek van je pols. Je armband zit het lekkerst wanneer deze 1,0 tot 2,5 cm groter is dan je pols.

Bij alle  My Bendel producten staat altijd een maat vermeld zodat je de juiste keuze kan maken. Uniek bij My Bendel  is dat  vele armbanden verkrijgbaar zijn  in verschillende maten.  Voordat je tot koop overgaat krijg je de keuze welke maat je wilt.Kies de maat die bij je past:

Pols omtrek voor dames in centimeters     Armband maat     
15 - 16,5 cm
17 - 18,5 cm M
19 - 20,5 cm L
> 20,5 cm XL

  

My Bendel leren armbanden:

 

My Bendel bangle armbanden ( alle armbanden die gemaakt zijn van metaal en niet flexibel zijn vallen hieronder. Deze armbanden worden ook wel slavenarmbanden genoemd).

Deze  armbanden zijn verkrijgbaar in ovale  en ronde vorm. Ovale armbanden passen  vaak net ietsje mooier om je pols omdat je pols ook ovaal is.

Bangle armbanden zijn er zowel met als zonder sluiting. Wanneer er geen sluitingssysteem op zit dan steek je je hand door de armband. Dit type armbanden zal daarom altijd iets ruimer zitten.

 

Bangle armband sluitingen:

My Bendel flexibele armbanden met magneet sluiting

Deze flexibele armbanden  (zoals onze Bless armbanden) vallen losjes om je pols. De lengte van de armband bepaalt de maat.