Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Garantie

Wettelijke garantie

Op alle My Bendel producten is de wettelijke garantie van toepassing. Dit wil zeggen dat een product datgene is of moet doen, wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De aangeboden garanties van My Bendel doen geen afbreuk aan wettelijke garantie en deze kunnen naast de wet worden ingeroepen.

Extra garantie
Op alle sieraden van My Bendel krijg je twee jaar garantie op productiefouten. Daarnaast geven wij op alle vergulde sieraden 6 maanden garantie op de ION plating die gebruikt worden op onze  (rosé) goudkleurige sieraden. De garantie gaat in op de datum dat het sieraad is gekocht, dit staat aangegeven op het aankoopbewijs dat bij de bestelling wordt meegeleverd. 

Om aanspraak te maken op de My Bendel garantie, stuur je het sieraad met de aankoopbewijs terug naar My Bendel. Wanneer een klacht of defect binnen de garantie valt, zal het door My Bendel worden gerepareerd of vervangen. Indien het product niet meer in ons assortiment is krijg je een tegoedbon of betalen we je je geld terug. Wanneer je twijfelt of het defect onder de garantievoorwaarden valt, dan kan je contact opnemen met de My Bendel klantenservice via [email protected]

Buiten de garantie valt:

Waarschuwing
Sieraden zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan 60 maanden vanwege de kleine onderdelen die verstikkingsgevaar opleveren. Een sieraad is geen speelgoed, houd het dus uit de buurt van baby's en kinderen!

Klachten
Mocht je een klacht hebben neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar [email protected]. Na ontvangst van de klacht krijg je per email een bevestiging zodat je weet dat we je klacht in goede orde hebben ontvangen en hiermee aan de slag gaan. Wij zullen, mits de klacht gegrond blijkt, zorg dragen voor een snelle en correcte oplossing. Voor vragen zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar op +31 (0)10 767 00 42 op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur.